Vanaf volgende week matchmaking voor campagne Halo: Reach | Gamer.nl

Vanaf volgende week matchmaking voor campagne Halo: Reach | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de toevoeging van een matchmaking-systeem voor de campagnemodus wordt het mogelijk om op zoek te gaan naar een willekeurige medespeler van ongeveer hetzelfde niveau, voor het doorlopen van het verhaal van Halo: Reach. Voorheen was dit alleen mogelijk door specifiek een persoon uit een vriendenlijst uit te nodigen.

Playlist

Verder wist Bungie nog een flink aantal andere aanpa ingen en verbeteringen aan te kondigen, met name aan de lijst van beschikbare spelmodi. "De laatst aangekondigde aanpa ingen zijn nog onderhevig aan veranderingen en worden momenteel voor een laatste keer getest, maar we hopen dat we binnenkort 'Infection' en 'Snipers' toe kunnen voegen aan de lijst van mogelijke speltypes." Ook MLG en Grifball zijn onderweg, zo laat Bungie weten.

Tot slot voegt de ontwikkelaar, die met Halo: Reach zijn laatste Halo-titel heeft afgeleverd, met het Forge-systeem door spelers gemaakte maps toe aan de multiplayer-matchmaking. Halo: Reach kwam op 14 september uit en nam eind september de toppositie in als de in die week meest gespeelde Xbox 360-game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou