Vampire Survivors-spelers kunnen meer dlc verwachten dit jaar

Vampire Survivors-spelers kunnen meer dlc verwachten dit jaar

Er staat dit jaar meer downloadbare content voor hitgame Vampire Survivors gepland.

Dat hebben de makers laten weten in een blogpost op Steam. Afgelopen december verscheen er al betaalde dlc voor de game die maar 1,99 euro kostte. Volgens de ontwikkelaar kunnen spelers dit ook van toekomstige dlc verwachten, en komt er ook gratis dlc uit. 

Daarbij laat men weten dat dlc alleen maar meer personages, wapens en levels toevoegt - de hoofdgame zelf moet gratis verbeterd blijven worden zodat alle spelers dezelfde ervaring voorgeschoteld krijgen.

De ontwikkelaar liet tot slot weten dat de nieuwe engine, die eerder al op Xbox en mobiel beschikbaar kwam, voor de pc-versie van de game in de maak is, en dat het spel mogelijk ook naar meer platforms komt.

In het vorig jaar uitgekomen Vampire Survivors besturen spelers een automatisch aanvallend personage tussen talloze golven aan vijanden. Het pc-spel is zoals gezegd ook op Xbox-consoles, Game Pass, iOS en Android beschikbaar.

Gamer.nl gaf een 9 aan de game: "Vampire Survivors kan zich ondanks de uitzonderlijk simpele gameplay prima meten met de grootste titels op de releaselijst van 2022. De bijzondere combinatie van bullet hell, roguelike en Castlevania moet je simpelweg gespeeld hebben. Maar wees gewaarschuwd: er is geen weg meer terug.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou