Valve wil graag nieuwe versie van Steam Controller maken

Valve wil graag nieuwe versie van Steam Controller maken

Valve wil ergens in de toekomst graag een nieuwe versie van de Steam Controller ontwerpen en produceren.

Dat melden Steam Deck-designers Lawrence Yang en Pierre-Loup Griffais in een interview met The Verge. "Ja, we willen het maken. Het is alleen een kwestie van 'hoe?' en 'wanneer?'". 

"Het is waarschijnlijk dat we het gaan doen, want wij willen dat ook. Op dit moment richten we ons op de Deck. Maar het is iets waar we graag aan werken met een derde partij of intern."

De Steam Controller werd in 2013 geïntroduceerd en bevat twee trackpads en haptische feedback om het gevoel van een muis te simuleren, terwijl het logischerwijs ook als traditionele controller dienst doet.

In het interview gaven de designers ook aan dat een nieuwe versie van de Steam Deck voorlopig onwaarschijnlijk is. Dit komt voornamelijk omdat Valve geen kloof wil creëren tussen de eigenaren van een huidige Steam Deck en een toekomstige versie. "Het is erg waardevol dat alle Steam Decks op dit moment dezelfde games kunnen spelen en dat we één mikpunt hebben voor de prestaties die iedereen kan verwachten van het apparaat."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Het is erg waardevol dat alle Steam Decks op dit moment dezelfde games kunnen spelen en dat we 1 mikpunt hebben voor de prestaties die iedereen kan verwachten van het apparaat." Klinkt precies als een Console generatie. Dat de Steamdeck niet als console gezien wordt, vind ik zeer apart. @gamer de spam filter is achterlijk. Ik copy en paste letterlijk jullie tekst en het is spammmm... Dat moet je toch aan het denken zetten.

0
test

Mwa, heb dat ding al heel lang liggen, maar amper gebruikt omdat ik het gewoon niet echt fijn vind.

0

Aanbevolen voor jou