Valve toont verpakking van Steam Deck

Valve toont verpakking van Steam Deck

Valve heeft de verpakking waarin de Steam Deck geleverd wordt getoond.

Dat deed het bedrijf in een kort artikel. In de foto's is te zien hoe de Steam Deck aan consumenten geleverd gaat worden, en hoe het tasje waarin de Steam Deck geplaatst kan worden eruit ziet.

Steam Deck is een handheld-console-hybride die op een aangepaste versie van SteamOS draait. Het besturingssysteem is onder andere aangepast op het touchscreen van de machine. Daarnaast is het mogelijk om het apparaat als pc te gebruiken en andere programma's en gamelaunchers te installeren.

Vorige maand werd Steam Deck uitgesteld naar februari 2022, wanneer de eerste bestellingen van de console worden verstuurd. Aanvankelijk zou de console in december verschijnen.

Steam Deck
Steam Deck
Steam Deck
Steam Deck
Steam Deck

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben heel benieuwd naar de daadwerkelijke prestaties hiervan.

0

@den_the_man Ik niet, ik ben meer benieuwd naar hoeveel (Windows) games daadwerkelijk speelbaar gaan zijn. De hardware specs zijn bekend dus dat zit wel goed, maar de daadwerkelijke software ondersteuning is op dit moment nog enkel een mooie belofte.

0
test

Moet dat kosten dan?

0
test

@SoonTiel Goedkoopste model is 419 euro. Voor meer (en snellere) opslag betaal je 549 of 679 euro. Duurste model komt wel met anti-glare scherm en een 'exclusieve' variant van het draagtasje.

0
test

@TomKauw Wilde het net vragen wat het ging kosten. Bedankt voor de reactie.

0

Aanbevolen voor jou