Valve geeft later dit jaar meer duidelijkheid over Steam op consoles

Valve geeft later dit jaar meer duidelijkheid over Steam op consoles

Valve is van plan om later dit jaar meer duidelijkheid te geven over de mogelijkheid of Steam ooit op consoles beschikbaar komt.

Valve-CEO Gabe Newell werd tijdens een publieke vragensessie in Nieuw-Zeeland gevraagd of Steam ooit naar consoles komt. Zijn antwoord: "Je hebt daar tegen het einde van het jaar meer duidelijkheid over."

Hoewel Valve nooit heeft bevestigd dat Steam naar consoles komt, lijkt Newells opmerking daar wel naar te hinten. Als Steam niet naar consoles zou komen, zou Newell gezegd kunnen hebben dat dit nooit gaat gebeuren.

Er was tijdelijk een video van de vragensessie beschikbaar op Reddit, maar die is inmiddels verwijderd. Diverse websites, waaronder VGC, hebben de quote uit de video echter wel online staan.

Het is mogelijk dat Newell bedoelt dat diverse Valve-games naar consoles komen. Daarnaast is het mogelijk dat Valve gesprekken heeft lopen met consolebedrijven over de mogelijkheid van Steam op consoles. Uit de rechtszaak tussen Apple en Epic Games kwam eerder al informatie naar buiten dat Microsofts Phil Spencer en Newell gesprekken hebben gehouden, al is niet duidelijk wat het gespreksonderwerp was.

Steam

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Phil Spencer heeft eerder al aangegeven dat PC games op consoles kunnen gaan draaien gezien de overeenkomsten tussen Windows 10 en Xbox. Dus ben benieuwd! Toch de Steam Sales maar in de gaten houden

0
test

Zou graag duidelijkheid hebben wat betreft Half-Life 3.

0

Aanbevolen voor jou