Valheim is in een week tijd een miljoen keer op Steam verkocht

Valheim is in een week tijd een miljoen keer op Steam verkocht

De Early Access-titel Valheim is in een week tijd een miljoen keer op Steam verkocht.

Het spel heeft daarmee potentie om een nieuwe grote hit te worden. De eerste game van de Zweedse ontwikkelaar Iron Gate verscheen vorige week en had op een gegeven moment 160.000 gelijktijdige spelers. 

De coöperatieve survivalgame gooit twee tot tien spelers in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men moet als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld.

Ontwikkelaar Iron Gate werkt ondertussen aan bugfixes en heeft veel nieuwe content in de planning, waaronder nieuwe omgevingen en vijanden. Hier is de Steam-pagina te bezoeken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Fantastisch spel en dat voor maar €17. Bijna geen bugs te bekennen nog. De textures zijn van laag niveau maar de wereld en sfeer zijn gewoon heerlijk. Opvallend hoe goed deze game in elkaar zit, het bouwen werkt al goed en de bossfights zijn gewoon leuk met dikke heavy metal op de achtergrond

0
test

@Zut Ik had ook gelezen dat je je char en inventory behoud als je van server veranderd. Dus je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen als je in je eentje speelt en dan opeens samen wilt spelen met vrienden op een andere server

0

@Ryme Klopt, je kiest eerst je char en daarna vrije keuze voor een server. Dus je neemt idd ook je inventory mee.

0
test

Veel positieve berichten over deze game. Ik wacht nog op de volledige uitgave en betaal dan maar volle prijs. Met alle inhoud die nog wordt toegevoegd is dat de prijs wel waard. Sowieso geen early acces voor mij meer want tegen de tijd dat de volledige game beschikbaar is ben ik alweer uitgespeeld.

0

@Zarniwoop Ik denk dat niet je persee hoeft te wachten op de full versie hoor... Dit kan je al bijna een compleet spel noemen, ook al noemen het nog "early access". Als het nu koopt, kan je er al makkelijk 30-40 uur insteken.

0

Aanbevolen voor jou