Vagrant Story verschijnt deze maand op PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PSOne-game Vagrant Story verschijnt 22 december op de PlayStation Store. Dat heeft uitgever Square Enix bekendgemaakt.Onlangs werd al bekendgemaakt dat de RPG Vagrant Story naar de Europese PlayStation Store zou komen, maar een datum was nog niet gecommuniceerd. De RPG, die in 2000 verscheen voor de originele PlayStation, krijgt een prijskaartje van 5,99 euro en is speelbaar op zowel de PlayStation 3 als de PSP.De game werd in 2000 zeer positiefontvangen en ontving destijds van het bekende Japanse gamesblad Famitsuhet hoogst mogelijke cijfer. Ook in de westerse media werd de RPG overladen met hoge cijfers.

Samenzwering

Vagrant Story is een Japanse RPG waarin de speler in de huid kruipt van Ashley Riot, en op padgaat door een verwoeste stad om een samenzwering rond de moord op eenpolitiek leider te ontrafelen. De focus in het spel ligt op hetoplo en van puzzels, vechten en strategie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou