Utrecht Centraal huisvest vanaf 23 augustus een Saints Row-pop-upstore

Utrecht Centraal huisvest vanaf 23 augustus een Saints Row-pop-upstore

Plaion Benelux opent 23 augustus op Utrecht Centraal een Saints Row-pop-upstore, waarin men de game kan uitproberen. Bezoekers maken ook kans op prijzen, waaronder een custom PlayStation 5 en een pc van MSI.

Op 23 augustus om 13.00 uur worden de deuren van de Saints Row-pop-upstore geopend op Utrecht Centraal. Bezoekers kunnen daar de game gratis uitproberen op pc’s en laptops van MSI. Ook kunnen bezoekers meedoen aan een winactie op sociale media, waarmee ze onder andere kans maken op de game Saints Row. De hoofdprijzen zijn een custom PlayStation 5 en een pc van MSI, die beide in de winkel worden tentoongesteld.

Het is in samenwerking met Game Mania ook mogelijk om de game gelijk aan te schaffen, en bezoekers die de game in de winkel kopen krijgen daar gratis Saints Row-merchandise bij (zolang de voorraad strekt). Tevens kunnen bezoekers een drankje halen bij de Red Bull-bar.

De Saints Row-winkel is op werkdagen geopend van 08.00 tot 20.00 uur, en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Hij sluit zijn deuren definitief op zondag 28 augustus om 18.00 uur. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Grappig idee, maar het kost mij de helft van de prijs van het spel voor een retourtje utrecht dus ik denk dat ik em gewoon op steam haal.

0

Aanbevolen voor jou