Nieuws

Utrecht Centraal huisvest vanaf 23 augustus een Saints Row-pop-upstore

Bezoekers kunnen game gratis uitproberen

Geschreven door Marvin Toepoel op
Plaion Benelux opent 23 augustus op Utrecht Centraal een Saints Row-pop-upstore, waarin men de game kan uitproberen. Bezoekers maken ook kans op prijzen, waaronder een custom PlayStation 5 en een pc van MSI.

Op 23 augustus om 13.00 uur worden de deuren van de Saints Row-pop-upstore geopend op Utrecht Centraal. Bezoekers kunnen daar de game gratis uitproberen op pc’s en laptops van MSI. Ook kunnen bezoekers meedoen aan een winactie op sociale media, waarmee ze onder andere kans maken op de game Saints Row. De hoofdprijzen zijn een custom PlayStation 5 en een pc van MSI, die beide in de winkel worden tentoongesteld.

Het is in samenwerking met Game Mania ook mogelijk om de game gelijk aan te schaffen, en bezoekers die de game in de winkel kopen krijgen daar gratis Saints Row-merchandise bij (zolang de voorraad strekt). Tevens kunnen bezoekers een drankje halen bij de Red Bull-bar.

De Saints Row-winkel is op werkdagen geopend van 08.00 tot 20.00 uur, en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Hij sluit zijn deuren definitief op zondag 28 augustus om 18.00 uur. 

Bron: PLAION Benelux

Dit artikel delen:

Lees meer

Final Fantasy 16-regisseur: ‘Serie heeft moeite zich aan te passen’ EA laat mensen die Fifa 23 kochten voor 6 cent de game houden
1

Reacties op: Utrecht Centraal huisvest vanaf 23 augustus een Saints Row-pop-upstore

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Leshrac

    • 17 augustus 2022 20:38
    Grappig idee, maar het kost mij de helft van de prijs van het spel voor een retourtje utrecht dus ik denk dat ik em gewoon op steam haal.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.