Nieuws

Update voor Mario Kart 7 uitgebracht

Op de gouden oude Nintendo 3DS

Geschreven door Jari Klapwijk op
De elf jaar oude Nintendo 3DS-game Mario Kart 7 heeft een update gekregen.

Dat ontdekte Twitteraar SantamealDome. Het is voor het eerst in tien jaar dat de Nintendo 3DS-game van een update wordt voorzien. Update 1.2 lost volgens Nintendo enkele problemen op om de gameplayervaring te verbeteren (via Eurogamer). Mogelijk lost de update ook een beveiligingsprobleem op. Eerder werd een soortgelijke update uitgebracht voor Splatoon 2 en Animal Crossing. Nintendo heeft dat niet bevestigd.

Mario Kart 7 kwam op 1 december 2011 uit op de Nintendo 3DS. De game introduceerde onder andere de mogelijkheid om te vliegen, onder water te rijden en het aanpassen van karts. De laatste update van het spel kwam op 15 mei 2012 uit. Op 29 mei 2014 kwam diens opvolger, Mario Kart 8, uit op de Wii U.

Laatstgenoemde is inmiddels al jaren uit op de Nintendo Switch in de vorm van Mario Kart 8 Deluxe. Momenteel wordt er betaalde dlc voor de game uitgerold. Inmiddels zijn er al drie pakketten met ieder acht banen uitgekomen. De overige drie pakketten worden voor het einde van 2023 uitgebracht. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Ingewijde noemt kort PCB en PCIe 5.0-voeding voor RTX 4060 Ti Mega Man Battle Network Legacy Collection komt op 14 april uit
0

Reacties op: Update voor Mario Kart 7 uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.