Update: Momenteel is Gamer.nl weer live en zijn we druk bezig om zo snel mogelijk je weer bij te brengen met het laatste gamenieuws. Het technisch onderhoud nam helaas langer dan verwacht in beslag en is ook nog geen gedane zaak. Waarschijnlijk zal de site nog wel een keer even in de onderhoud gaan. Uiteraard gaan we jullie hiervan zo goed mogelijk op de hoogte stellen. 

Nu is de site in ieder geval in de lucht en kun je onder meer lezen waarom Thailand niets moet hebben van Tropico 5, dat Iwata misschien weggewerkt wordt bij Nintendo en dat je een witte Xbox One aan kunt schaffen. Over de Bath & Bedtime-DLC van Dead or Alive 5 lees je echter niks bij ons. 

Origineel bericht van 4 augustus: Vandaag vindt een fysieke verhuizing plaats van onze mediaserver, waardoor afbeeldingen en video’s waarschijnlijk niet laden. We hopen dat de verhuizing vlot verloopt en de server weer snel in de lucht is. Als het technisch onderhoud is voltooid laten we dat ook weten via de social media-kanalen en een update aan dit bericht.