Nieuws
Rime

Update Switch-versie Rime verbetert prestaties

Komt vandaag uit

Geschreven door Michel Musters op
Er komt vandaag een update uit voor de Switch-versie van Rime die de prestaties van de game aanzienlijk moet verbeteren.
De Switch-versie van de avontuurlijke game kwam vorig jaar onder vuur te liggen. Niet alleen kwam de game later uit dan op andere platformen en was hij duurder, het spel draaide ook een stuk minder goed dan op andere systemen. Grafisch en qua framerate kon de Switch-versie zich niet meten met de andere edities.


Update 1.0.2. komt vandaag naar de Switch en moet volgens de ontwikkelaar veel goed maken. De graphics worden hiermee verbeterd, en ook de framerate moet stabiel worden. Ook filmpjes zien er beter uit.

De ontwikkelaar laat weten dat het niet de bedoeling was de verbeteringen zo laat toe te voegen. Mensen die de game op Switch spelen en op pc de andere game van de studio spelen, Dreadnought, krijgen daarom wat in-game goodies voor laatstgenoemde titel. Men kan naar support@greybox.com mailen met als onderwerp 'RiME Switch Dreadnought Bundle' om deze extra's te verkrijgen.

Hieronder zijn enkele vergelijkingsscreenshots te zien van de Switch-game voor en na de update.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rick and Morty: Virtual Rick-ality in april naar PlayStation VR Ontwikkeling System Shock: Remastered tijdelijk gestaakt
0

Reacties op: Update Switch-versie Rime verbetert prestaties

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.