Nieuws

Update: LEGO Dimensions Starters-pakket vroegtijdig gelekt

29 september voor PS4, Xbox One, 360, PS4 en Wii U

Geschreven door David Kers op
De eerste details van het aankomende LEGO Dimensions zijn gelekt voordat de officiële onthulling heeft kunnen plaatsvinden. De details kwamen naar boven op website Reddit.

Net als bij Skylanders en Disney Infinity gebruiken spelers bij LEGO Dimensions echt speelgoed om personages naar het spel over te zetten.  In het Starters-pakket zitten de figuren Batman, Gandalf en Wyldstyle.

Op de gelekte foto is te zien dat het pakket naast de figuren ook een LEGO toypad, een LEGO Batmobile en LEGO blokjes om de LEGO Gateway na te bouwen bevat. Naast de foto is er op het LEGO Dimensions Starters pakket de volgende beschrijving  te lezen:

"Wanneer een mysterieuze vortex de personages van DC Comics, The Lord of The Rings en The Lego Movie meesleurt in een onbekende dimensie twijfelen Batman, Gandalf en Wyldstyle geen moment en springen ze hun vrienden achterna. Het lot van hun  makkers en de gehele lego dimensie ligt in jouw handen."

Update: Een trailer met de officiële aankondiging is net verschenen. In de trailer wordt het starterspakket uitgepakt en geven Batman, Gandalf en Wyldstyle een sneak peak in de wereld van LEGO Dimensions.  

LEGO Dimensions verschijnt 29 september voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U en kost 99 dollar (een Europese prijs is nog niet bekend).

Dit artikel delen:

Lees meer

4K-systeemvereisten voor GTA 5 bekend Advertorial: Pc-versie GTA 5 voor 34,95 euro, alleen nog dit weekend
2

Reacties op: Update: LEGO Dimensions Starters-pakket vroegtijdig gelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ShadowX

  • 9 april 2015 16:08
  Nou dat gaat me weer een hoop knaken kosten :P, me vrouw is al helemaal gek van Skylanders en ook van de Lego games dus die zag dit al helemaal zitten na het kijken van het filmpje.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RavenMMG

  • 10 april 2015 04:55
  Geldklopperij

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.