Homefront: The Revolution moet een open wereld-shooter worden die zich afspeelt in Philadelphia. De game krijgt sowieso een singleplayer en een coöperatieve speelstand voor vier spelers. Eerste gameplay van de game wordt volgende week tijdens de E3 getoond.

Origineel bericht: De boxart voor het nog onaangekondigde Homefront: The Revolution is gelekt via de Zweedse website FZ.

De game is nog steeds niet officieel onthuld door uitgever Deep Silver, maar al eerder bevestigde ontwikkelaar Crytek UK dat het aan een nieuwe Homefront werkte. Vorig jaar verschenen al beelden online van de nieuwe game, waaruit bleek dat het onder meer mogelijk was om op afstand bestuurbare spionagewagentjes te kunnen besturen. 

De boxart toont een personage die lijkt op Connor Morgan. Dit personage offert zich aan het einde van Homefront 1 op, waardoor het erop lijkt dat Homefront: The Revolution een prequel is. De boxart is inmiddels verwijderd van FZ, waar alleen werd gesproken over de nieuwe generatie spelcomputers en geen release voor de PlayStation 3 of Xbox 360.