Update: Battlefield 4-missie speelt Heist-modus vrij in Hardline-bèta | Gamer.nl

Update: Battlefield 4-missie speelt Heist-modus vrij in Hardline-bèta | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Spelers moeten in de Community-mi ie in totaal 2 miljard punten verzamelen in de Rush-modus van Battlefield 4. Dit doel moet behaald zijn voor 24 januari 08:59 om de Heist-modus in Hardline vrij te spelen. Dice geeft niet aan wat de Heist-modus precies inhoudt, maar gezien het politie-en-criminelen-thema van Battlefield: Hardline gaat het waarschijnlijk om een bankoverval.

Update: Een van de gamemodi van Battlefield: Hardline heet Cro hair, meldt IGN. In het politie-team is één speler de VIP die moet zien te ontsnappen, er zijn twee zogeheten 'extraction points' waar de VIP moet zien te komen. De rest van het politie-team moet deze VIP escorteren, terwijl de criminelen juist op de VIP jagen. In Cro hair zitten spelers in teams van vijf personen. Er zijn geen voertuigen in Cro hair, de rondes duren drie minuten.

Battlefield: Hardline komt op 20 maart uit en tot die tijd geeft Dice iedere woensdag content uit in Battlefield 4, waaronder Gold Battlepacks, community-mi ies en wallpapers. De bèta van Battlefield Hardline bevat naast de Heist-modus de modi Conquest en Hotwire en twee verschillende maps. Het is nog niet bekend wanneer de bèta van start gaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou