Update 2.1 voor Genshin Impact komt op 1 september uit

Update 2.1 voor Genshin Impact komt op 1 september uit

Op 1 september verschijnt update 2.1 voor het populaire Genshin Impact.

De update voegt meer landschappen en het laatste hoofdstuk van Inazuma's verhaal toe. Ook zitten er drie speelbare personages in, het Moonchase festival en de mogelijkheid om te vissen.

Mensen die de game op een PlayStation-console spelen, kunnen daarnaast Aloy uit Horizon Zero Dawn besturen. Aloy komt op andere platforms ook beschikbaar, maar wel pas met update 2.2.

Genshin Impact verscheen vorig jaar september voor PlayStation 4, pc, Android en iOS en dit jaar voor PlayStation 5. De game is free-to-play en bevat een 'gacha-model', een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen verdienen. De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen. Een Nintendo Switch-versie is momenteel ook in ontwikkeling.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is deze game de moeite waard en echt te vergelijken met botw?

0
test

@Frezzle Het is een F2P game. Je kan het zonder risico proberen en kijken of deze game je ligt. Het is klein beetje te vergelijken met botw. Maar voor de rest is het gewoon een Gacha game wat om de zoveel weken nieuwe content heeft en elke week wel een event heeft lopen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik vind dus echt een wereld game, en is totaal niet te vergelijken met Botw. Grafisch ziet het er echt goed uit op de PS5. strak 4k met 60 FPS. Er zit voor ongeveer 6 maanden aan content in, er is altijd wel wat te doen. Ik speel het in ieder geval al sinds oktober, rond de 1.4 release

0

Aanbevolen voor jou