Uncharted-stemacteur Nolan North krijgt rol in Star Trek 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De rol werd North aangeboden door regi eur J.J. Abrams. Laatstgenoemde zegt een groot fan te zijn van Norths werk als Nathan Drake. Volgens Nolan gaat het om een kleine rol. "De reden dat ik die film heb gedaan is omdat [Abrams] en zijn zoon grote fans zijn van Uncharted. Ik ontmoette hem toen ik wat deed voor [zijn film] Super 8 en hij vroeg daar of ik mee wilde werken aan Star Trek 2."

"Abrams is een groot fan van games en hij vertelde mij dat mensen [videogames] nog niet goed begrijpen, maar dat dat wel gaat gebeuren", vervolgt North. "Men begrijpt nog niet hoe ongelooflijk de technologie is en dat het nog niet voldoende respect krijgt, maar als er zoveel geld blijft worden verdiend in de industrie, gaan steeds meer mensen er in geloven. Ik bedoel, Gary Oldman, een van de grootste acteurs op aarde, heeft Call of Duty gedaan. Dat zou hij tien jaar geleden niet hebben gedaan. Het is een nieuw tijdperk en ik ben heel trots daar deel van uit te maken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou