Nieuws
Uncharted

Uncharted-programmeur blikt terug op ontwikkeling van de serie

Technische uitdagingen uitgebreid besproken

Geschreven door Lucas May op

Naughty Dog-medewerker John Bellomy geeft in een video inzicht over de technische ontwikkeling van alle Uncharted-games. De programmeur is al bijna tien jaar werkzaam bij de gamestudio.

In de video van anderhalf uur, geplaatst op gamewebsite Giant Bomb, komen alle Uncharted-games aan bod. Terwijl de games worden gespeeld, vertelt Bellomy, ook wel bekend als "Cowboy", uitgebreid over de technische uitdagingen en prestaties tijdens de ontwikkeling van de franchise.

De programmeur begon bij Naughty Dog ten tijde van de ontwikkeling van Uncharted: Drake's Fortune, de eerste game uit de serie. Daarnaast werkte hij aan The Last of Us en  alle vervolgen van Uncharted bij de Californische studio. Als extra project heeft Bellomy een USB-driver ontwikkeld waarmee fightsticks bedoeld voor PlayStation 3 ook werken op PlayStation 4-consoles.

Bron: Giant Bomb

Dit artikel delen:

Lees meer

'Tekken 7 komt ook naar Xbox One en pc' Ibuki keert terug in Street Fighter 5
1

Reacties op: Uncharted-programmeur blikt terug op ontwikkeling van de serie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rpenning

    • 30 mei 2016 12:15
    Ben benieuwd zal ik vanavond wel is stukje van kijken.ben nu toevallig net bezig met de unchardet collecion en moet zeggen voor remasters ziet het er beter uit dan ik had verwacht, maar alle naugthy dog games zijn grafische pareltjes

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.