Uncharted 4 twee weken uitgesteld | Gamer.nl

Uncharted 4 twee weken uitgesteld | Gamer.nl

Sony heeft de release van Uncharted 4: A Thief's End wederom uitgesteld. De game komt nu op 10 mei uit voor PlayStation 4.

"Zoals jullie weten legt Naughty Dog de laatste hand aan de ontwikkeling van A Thief's End om de game af te krijgen en later deze maand te produceren", zo leest een bericht op de PlayStation-website. "Om de wereldwijde vraag naar de game tegemoet te komen en alle gamers wereldwijd de kans te geven om de game te spelen, hebben we er voor gekozen om de lancering van de game twee weken uit te stellen om meer tijd voor productie te hebben."

Het uitstel lijkt dus niets te maken te hebben met meer tijd die ontwikkelaar Naughty Dog nodig heeft. Uncharted 4 is al twee keer eerder uitgesteld; de game zou eerst eind 2015 verschijnen. 

"We weten dat dit een teleurstelling is en het spijt ons dat jullie langer moeten wachten op de nieuwe Naughty Dog-game. Het goede nieuws is dat de game fenomenaal is - we zijn er zeker van dat het het wachten waard is en Naughty Dog kijkt er naar uit dat jullie Nathan Drake's laatste avontuur meemaken."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou