UMD-games tegen korting te koop voor PS Vita | Gamer.nl

UMD-games tegen korting te koop voor PS Vita | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

PSP-bezitters kunnen op hun handheld via de PlayStation Store een UMD Registration-applicatie downloaden. Binnen deze applicatie kunnen zij hun UMD-games inladen en koppelen aan een PSN-account. Dit zorgt ervoor dat zij de titels voor de PS Vita tegen korting kunnen aanschaffen. De savebestanden van deze games op de PSP zijn over te zetten naar de PS Vita.

De prijs van de games die op deze manier geregistreerd zijn, ligt omgerekend tu en de vijf en vijftien euro. Verschillende uitgevers hebben al aangegeven hun PSP-titels via PSN beschikbaar te maken, niet alle games zullen echter op deze manier te downloaden zijn. Wanneer het programma in Europa beschikbaar komt, is niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou