Uitbreiding Tropico 3 waarschijnlijk alleen voor PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uitgever Kalypso wilde tegenover website Eurogamer niets zeggen over een mogelijke Xbox 360-versie van de uitbreiding. De uitgever wilde alleen kwijt dat de focus momenteel volledig op de PC-versie ligt. Dit maakt een uitbreiding voor de Xbox 360-versie onwaarschijnlijk, al kan het ook zijn dat die versie de uitbreiding pas later zal krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van downloadbare content.

Absolute Power

In Absolute Power krijgen spelers de beschikking over nieuwe gebouwen zoals een kleine garage en een vuilnisbelt en is er een nieuwe campaign met tien mi ies te spelen. De nieuwe factie Loyalist Faction willen koste wat kost geen nieuwe verkiezingen en er zijn zes nieuwe landmarks te bouwen die ieder eiland uniek maken. Absolute Power wordt in de zomer van 2010 uitgebracht en komt op de markt voor ongeveer 15 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou