Nieuws

UEFA Euro 2016 content gratis in PES 2016

Volgende Data Pack begin december

Geschreven door David Kers op
Content voor het UEFA Euro 2016-toernooi wordt gratis beschikbaar voor PES 2016-bezitters. Dit maakte Konami gisteren bekend middels een persbericht.

Het is voor het eerst dit jaar dat Konami exclusief de rechten voor het Europees kampioenschap in handen heeft. Wat de UEFA Euro 2016 content precies inhoudt is nog niet duidelijk, maar spelers kunnen ervan uitgaan dat het gaat om bijgewerkte teams, nieuwe stadiums en officiële tenues. De content en meer details verschijnen volgend jaar. Het toernooi zelf vindt in Frankrijk plaats tussen 10 juni en 10 juli.

‘Het zijn enkele moeilijke maanden geweest voor fans; met een verlies aan vertrouwen in de manier waarop wij content hebben geleverd in de recente Data Packs’, zegt Erik Bladinieres, director van Football & Alliances bij Konami. ‘Het PES Production-team waardeert de ondersteuning van fans. Het team wil deze support belonen en het vertrouwen in de Data Pack-releases weer terugkrijgen. Met deze aankondiging hopen we hun vertrouwen te heroveren.’

Konami maakte tevens bekend dat de volgende gratis Data Pack gepland staat voor begin december. Dit pakket bevat het Braziliaanse Maracanã stadion, nieuwe spelersgezichten, nieuwe nationale teamtenues, enkele clubteams en een bijgewerkte transfers.

PES 2016 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Bron: Konami

Dit artikel delen:

Lees meer

Fysieke PS4-versie République komt begin 2016 EA vooralsnog niet geïnteresseerd in virtual reality
1

Reacties op: UEFA Euro 2016 content gratis in PES 2016

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 20 november 2015 13:48
    Nice!!! Dan kunnen we even laten zien hoe het wel moet..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.