Afgelopen week hebben de voetbalfans zich naar de winkels begeven voor UEFA Euro 2008, zo is af te leiden uit het verkoopoverzicht. In zijn eerste week komt de Xbox 360-versie van het spel binnen op de vierde plaats in het verkoopoverzicht, naast de PS3-versie die blijft hangen op de achtste plaats. De eerste plaats blijft net als de vorige twee weken bezet door Mario Kart Wii.

Wat voor de meesten een gewenning begint te worden is het feit dat Mario & Sonic at the Olympic Games het ongekend goed doet. Sinds eerder dit jaar bevinden beiden spellen zich zo goed als continu onder de eerste vijf plaatsen in het overzicht. Ook deze week staan ze weer op de tweede en derde plaats. De Brain Training-titels beginnen langzamerhand minder goed te verkopen, zo valt af te leiden uit de lagere posities in de top 10 vergeleken met de afgelopen weken.

Hoewel er deze week niet veel verschuivingen zijn geweest verwachten we dat het overzicht van aankomende week volledig in het teken van Grand Theft Auto IV zal staan. Aangezien Wii Fit op dit moment ook als warme broodjes over de toonbank gaat, verwachten we ook deze titel volgende week in het overzicht.

Voor gedetailleerde overzichten per platform kun je hier terecht.

Mario Kart Wii (Wii)Mario & Sonic at the Olympic Games (Nintendo DS)Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii)UEFA Euro 2008 (Xbox 360)My Word Coach/Verbeter Je Woordenschat (Nintendo DS)Brain Training (Nintendo DS)Assassin's Creed (PC)UEFA Euro 2008 (PS3)Gran Turismo 5: Prologue (PS3)More Brain Training (Nintendo DS)