"Het duurde drie tot vier jaar voordat we met een nieuwe Splinter Cell, Ghost Recon, Driver of Prince of Persia kwamen. We geloven dat we deze games vaker kunnen uitbrengen zonder de merken te schaden."

Volgens Guillemot betekent dit niet dat er geen compleet nieuwe series meer kunnen ontstaan. "We hebben bepaalde projecten in ontwikkeling. Zo gaan we twee nieuwe titels lanceren in 2011 en 2012."

Raving Rabbids

Guillemot noemt als voorbeeld de drie Raving Rabbids-games die de afgelopen jaren zijn uitgekomen. "Als je naar die drie games kijkt, zie je dat de verkoop alleen maar stijgt. Assassin's Creed blijft ook verkopen en is één van onze verkoopkanonnen. Vaker games uit een franchise uitbrengen zorgt er juist voor dat de vorige games in de serie beter blijven verkopen, want het zorgt ervoor dat de serie meer aanwezig is. Gamers kunnen dan kiezen tussen de nieuwe titel en een goedkoper vorig deel."

Assassin's Creed

Ubisoft is van plan later dit jaar een nieuw deel in de Assassin's Creed-reeks uit te brengen, wat er op kan duiden dat vanaf nu jaarlijks een nieuw deel in de serie uitkomt. Assassin's Creed 2 kwam namelijk eind vorig jaar uit, twee jaar na het origineel.