Ubisoft lijkt zich voor te bereiden op de onthulling van een geheel nieuwe game in de Tom Clancy-reeks, genaamd Tom Clancy's Firehawk. Deze titel kwam ooit al aan het licht van een Ubisoft-releaselijst, maar verdween daarna van de lijst om vervolgens niets meer van zich te laten horen. Inmiddels zijn er echter weer nieuwe levenstekenen te bespeuren. Zo heeft Ubisoft het webadres firehawkgame.com geregistreerd en is er een mysterieuze teaser-website de lucht in gegaan onder de niet te onthouden URL jsf28555833-80604722.com.

Uit de teaserwebsite wist men bij Worthplaying onder andere af te leiden dat het spel zich in de toekomst situeert. De hoofdpersoon ziet eruit als iemand van tussen de 30 en 40 jaar oud, maar is toch geboren in 1991. Het spel zou ook iets van doen hebben met de Olympische spelen van 2028. Een andere hint vinden we in de Bijbel. De website Rev64.com linkt namelijk door naar de teaserwebsite en kan verwijzen naar Revelations Chapter 6:4, waarin de apocalyps, de ondergang van de aarde, beschreven wordt.

De juni-editie van het magazine Electronic Gaming Monthly zal de scoop hebben en de eerste concrete informatie rond Firehawk naar buiten brengen.