Ubisoft ontwikkelt tien games voor Natal in eerste half jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben ongeveer tien games voor in de eerste zes maanden na de uitgave van Natal in de planning. We verwachten vier of vijf games voor de [bewegingsgevoelige] controller van Sony", aldus Guillemot. "Dat is onze huidige schatting. Het kan echter veranderen in de volgende twaalf maanden."

Zeventig procent van de games voor Natal en Sony's nieuwe controller zouden volgens Guillemot nieuwe, originele franchise zijn. Hieraan voegde hij toe dat hij niet de games had meegerekend die slechts ondersteuning voor de nieuwe functies gingen bieden, maar dat de getallen gaan over de "casual games die we gaan doen op die twee machines". Deze zullen volledig met de nieuwe controllers bestuurd moeten worden.

De bewegingsgevoelige controllers van Microsoft en Sony komen naar verwachting in 2010 uit. Een specifiekere releasedatum is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou