Ubisoft heeft Project Q geannuleerd

Ubisoft heeft Project Q geannuleerd

Ubisoft heeft team battle arenagame Project Q geannuleerd.

Insider Gaming meldt dat te hebben gelezen in het Discord-kanaal voor speeltesters van de game. Daarin zou zijn geschreven dat er geen nieuwe speeltesten meer worden gehouden, omdat "Project Q niet meer ontwikkeld wordt." Veel meer informatie is op moment van schrijven niet gegeven. Inmiddels heeft de uitgever wel aan Eurogamer bevestigd dat het spel is geannuleerd.

Project Q lekte vorig voorjaar uit en werd kort daarna officieel aangekondigd door Ubisoft. Veel details rondom de game waren er toen nog niet, maar duidelijk was wel dat het om een pvp team battle arenagame ging. Ubisoft benadrukte daarbij specifiek dat het geen battle royale-game betrof.

Afgelopen week bleek al dat Ubisoft diverse onaangekondigde games had geannuleerd. Project Q was al wel onthuld, maar is nu dus hetzelfde lot beschoren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dacht ik al. Ik had de playtest gespeeld. Het was leuk voor een potje, maar dan had je het ook al wel gezien. Geinstalleerd, gespeeld, afgesloten, verwijderd en feedback achtergelaten. Zo ging dat bij mij.

0
test

@ShadowKiller same here. Concept sprak me wel aan trouwens en er was veel teamwork. Maar er moet echt iets unieks zijn wil je er een succes van maken met groot genoeg player base.

0

Aanbevolen voor jou