In Tom Clancy's Ghost Recon voor de Wii moeten de soldaten Hibbard en Booth als een tweekoppig team opereren, nadat zij in Moskou hun groep kwijtgeraakt zijn. Beide moeten vertrouwen op de intel van lokale militairen en zich een weg vechten naar hun doel, terwijl de stad is overspoeld met vijanden.

Het spel bevat twaalf missies, die volgens Ubisoft voor zowel casual als hardcore gamers ontworpen zijn. De game kent daarnaast coöp voor twee spelers. Tevens is er een 'Co-Op Hot Join'-modus aanwezig, waarin spelers makkelijk in en uit de gevechten kunnen stappen. In dat laatste geval neemt de computer het over. Tenslotte is er een coöperatieve arcademodus, waarbij het draait om het scoren van de meeste punten.

Predator

Tom Clancy's Ghost Recon: Predator voor PSP speelt zich in de jungles van Sri Lanka, waar de Ghosts 72 uur de tijd hebben om een invasie van de Amerikanen voor te bereiden. Naarmate een conflict met Pakistan steeds waarschijnlijker wordt, ontdekken de 'Ghosts' dat ze achter de verkeerde vijand aangezeten hebben. Nu moeten ze actie ondernemen voordat "valse informatie Amerika in een onvoorspelbare en verwoestende oorlog lokt".

In het spellen hebben spelers een aantal hulpmiddelen tot hun beschikking, zoals drones, luchtaanvallen en prototypes van wapens. Door experience te verdienen kunnen zij verder de Ghosts upgraden, waardoor ze sterker worden. Ook Ghost Recon: Predator kent een coöperatieve modus, voor drie spelers in totaal.