Ubisoft komt met Shaun White Skateboarding | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Shaun White en Ubisoft zijn al een tijdje bezig met het skateboardspel. "Ik kan niet beschrijven hoe enthousiast ik erover ben", zegt Shaun White, terwijl volgens Ubisoft "Shaun's enthausiasme voor skateboarden doorschemert in deze werkelijk unieke game." Verdere informatie over het spel ontbreekt vooralsnog. Vast staat in ieder geval dat Shaun White flinke concurrentie krijgt van de Tony Hawk -en Skate-franchises.

Twee sporten

Shaun White kan in twee sporten aardig uit de voeten. Zowel in het Snowboarden als het Skateboarden haalde hij medailles tijdens respectievelijk de Winter X Games en de Summer X Games. Hij was de eerste atleet die in deze twee disciplines goud haalde. Ook haalde hij op de Olympische Spelen in Vancouver zeer overtuigend de gouden plak binnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou