Ubisoft geïnteresseerd in PlayerUnknown's Battlegrounds-gameplay | Gamer.nl

Ubisoft geïnteresseerd in PlayerUnknown's Battlegrounds-gameplay | Gamer.nl

Ubisoft maakt bekend dat het bedrijf in de toekomst misschien PlayerUnknown's Battlegrounds-achtige gameplay wil toepassen.

CEO Yves Guillemot maakte tijdens Ubisofts earning call bekend dat het bedrijf met intere e naar PlayerUnknown's Battlegrounds kijkt en meldt dat het bedrijf in de toekomst mi chien soortgelijke gameplay wil produceren.

De CEO geeft aan dat het spel geen bedreiging vormt voor het bedrijf, maar dat het deuren opent naar nieuwe mogelijkheden. Shooters van Ubisoft, zoals Rainbow Six Siege, doen het goed ondanks de populariteit van PUBG. Wel kijkt Ubisoft naar de game als inspiratiebron voor shooters in de toekomst.

"Battlegrounds doet het fantastisch," meldt Guillemot, "Rainbow Six blijft groeien en de tijd die mensen spenderen aan de game stijgt. Hierdoor zien wij geen competitie met de game. Wel kijken we naar wat die jongens aan het doen zijn en is het een type gameplay waar wij met intere e naar kijken. Mi chien zul je dat in de toekomst terugzien in dlc van sommige van onze games". Officieel heeft Ubisoft hier verder niets over aangekondigd.

Recent onthulde ontwikkelaar Bluehole dat PlayerUnknown's Battlegrounds meer gelijktijdige spelers had op Steam dan GTA 5.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou