Ubisoft en Bungie klagen gezamenlijk cheat-verkoper aan

Ubisoft en Bungie klagen gezamenlijk cheat-verkoper aan

Ubisoft en Bungie hebben vorige maand gezamenlijk een verkoper van cheats aangeklaagd.

Dat merkte PC Gamer op. Volgens de twee bedrijven 'beschadigen' cheats de game-ervaring, de inkomsten en de reputatie van Ubisoft en Bungie. Ook wordt de website aangeklaagd voor auteursrechtschending, wegens het gebruik van afbeeldingen uit Destiny 2 en Rainbow Six Siege.

Met de cheats krijgen spelers in ruil voor wekelijkse betalingen verschillende soorten cheats. Zo krijgen spelers van Rainbow Six Siege voor 25 euro per week een aimbot, middelen om onder andere de gezondheid en afstand van spelers te zien, minder terugslag van wapens en opties om een ban te omzeilen.

Voor Destiny 2, en games als Call of Duty en Apex Legends zijn vergelijkbare pakketten beschikbaar.

Bungie en Ubisoft hebben nog geen bedrag ter vergoeding voor ogen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

neerhalen graag, cheaters verpesten het spelen van games. Je kan niet eens meer vertrouwen om iemand skill heeft of dat tie een cheater is. Die gedachte is voor mij wat het spel verpest. Dat iemand blijkbaar zo slecht is dat tie moet cheaten is gewoon triest/zielig.

0
test

@-JK- Zal je verbazen hoe vaak hele goede spelers blijken te cheaten. Zelfde zie je immers in de wielrennersport. Degene die doping gebruikt was misschien ook wel eerste geworden als niemand anders doping had gebruikt. Maar cheaten is dus echt niet exclusief voor mensen die slecht zijn in het spel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou