Ubisoft dient nieuw handelsmerk in voor Beyond Good and Evil | Gamer.nl

Ubisoft dient nieuw handelsmerk in voor Beyond Good and Evil | Gamer.nl

Ubisoft heeft afgelopen week een nieuw handelsmerk vastgelegd voor Beyond Good & Evil. De ontwikkelaar deed dit bij de European Union Intellectual Property Office.

Eerder werd bij dezelfde instantie al een handelsmerk vastgelegd dat pas verloopt in 2023. Het nieuwe handelsmerk beslaat ook een aantal nieuwe elementen, waaronder kleding, schoenen en hoeden. Hiernaast kan Ubisoft met het nieuwe handelsmerk ook drukwerken of andere fysieke media publiceren.

Vorige maand verscheen een gerucht dat Beyond Good & Evil 2 exclusief voor Nintendo’s nieuwste platform zou uitkomen. Volgens de berichten krijgt het vervolg de naam Beyond Good & Evil: The Prejudices of Philosophers. Het vervolg is al erg lang in ontwikkeling. In 2008 werd de game voor het eerst aangekondigd via een trailer. Sindsdien zijn er geen officiële uitspraken gedaan door Ubisoft over het vervolg.

De originele Beyond Good & Evil kwam in 2003 uit voor PlayStation 2, Xbox, GameCube en pc. Een HD-remake is beschikbaar op PlayStation 3 en Xbox 360. Deze laatste is speelbaar op Xbox One dankzij backwards compatibility.

Beyond Good Evil
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou