Nieuws
Rainbow Six: Siege

Ubisoft brengt voor april 2024 mobiele The Division- en Rainbow Six-games uit

Rainbow Six Mobile en The Division Resurgence

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft is van plan om dit fiscale jaar, dat loopt tot april 2024, mobiele games gebaseerd op The Division en Rainbow Six uit te brengen.

Het gaat om de aangekondigde games Rainbow Six Mobile en The Division Resurgence. Het bedrijf meldde dit gisteren in een gesprek met investeerders, waar het ook onthulde veel te willen tonen op E3 dit jaar "als het doorgaat".

Vorig voorjaar werd Rainbow Six Mobile al aangekondigd. Het moet een free-to-play shooter voor Android en iOS worden en "een ware Rainbow Six Siege-ervaring bieden". The Division Resurgence werd afgelopen zomer onthuld en moet een kwalitatief hoogstaande looter-shooter-ervaring naar mobiele platforms brengen.

Andere games die voor april 2024 uit moeten komen zijn - zoals eerder al bevestigd - Assassin's Creed Mirage, Skull and Bones, The Crew Motorfest, Avatar: Frontiers of Pandora en "een andere grote game".

Verder heeft Ubisoft laten weten dat het een vierde jaar aan seizoenscontent voor The Division 2 in de planning heeft en dat het blijft werken aan de free-to-play-game The Division Heartland voor pc en consoles.

Ubisoft kondigde vorige maand aan dat het drie onaangekondigde games had geannuleerd. CEO Yves Guillemot heeft inmiddels aan investeerders laten weten dat dit is gedaan omdat "we ruimte moesten maken voor andere games die in ontwikkeling zijn. Het helpt de games waarvan de ontwikkeling goed verloopt." Volgens Guillemot heeft Ubisoft op dit moment het juiste aantal games in ontwikkeling.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sons of the Forest is de meest gewilde game op Steam Kojima deelt foto's van opnames voor Death Stranding 2
1

Reacties op: Ubisoft brengt voor april 2024 mobiele The Division- en Rainbow Six-games uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Riyakuya

    • 18 februari 2023 13:10
    Daar zitten vast een hoop mensen om te wachten.. Ze kunnen zich beter focussen op de grotere AAA games voor pc en consoles.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.