Ubisoft zal de Nintendo DS-game The World Ends With You, een eigenzinnige titel van Square-Enix, ergens in de lente in Europa op de markt brengen. In tegenstelling tot het gros van de games uit de stal van Square-Enix, speelt The World Ends With You zich in het heden af. Je speelt een personage genaamd Neku die te horen krijgt dat hij nog maar zeven dagen te leven heeft. Het enige wat hij kan doen om dit te voorkomen, is zo hip mogelijk worden.

The World Ends With You bevat het hipste van het hipste op het gebied van Japanse muziek, kleding, eten en design. Op al die hippe dingen te bemachtigen zul je moeten vechten en vrienden moeten maken, waarbij ons een vechtsysteem wordt beloofd dat van alle aspecten van de Nintendo DS gebruik zal maken, zoals het touchscreen en de microfoon.

Het verhaal wordt volgens het persbericht "a tale of friendship, hope and overcoming your challenges", een beschrijving die niet zou misstaan in de trailer van een romantische Hollywood-film. The World Ends With You klinkt misschien wat cheesy, maar laten we hopen dat wat hip is in Japan, ook in Europa nog een smaakvolle game op zal leveren.