Ubisoft belooft verdwenen voortgang in The Division op te lossen | Gamer.nl

Ubisoft belooft verdwenen voortgang in The Division op te lossen | Gamer.nl

De bug in The Division waardoor spelers hun progressie kwijtraken, wordt binnenkort opgelost. Ubisoft heeft op het href="http://forums.ubi.com/showthread.php/1432215-An-update-on-the-Missing-Characters-issue">officiële forum</a> van de game bevestigd het probleem te hebben achterhaald. </p>

De ontwikkelaar beschrijft eerst waardoor het probleem is ontstaan: “Het probleem is veroorzaakt door een storende server die niet kon synchroniseren met spelerdata en deze hierdoor corrupt heeft gemaakt.” Inmiddels heeft Ubisoft de server hersteld en ontstaan er geen nieuwe situaties waar spelers voortgang verliezen.

De data van gebruikers die getroffen zijn door het probleem is bewaard gebleven en wordt binnenkort hersteld. “Om de personages te kunnen herstellen, moeten we de laatste onbeschadigde savegame van het account gebruiken. Dit gebeurde voor het onderhoud aan de servers op 12 april. Met andere woorden, je personage komt terug zoals deze is achtergelaten om 9:00 uur op 12 april.” Spelers die na dit tijdstip hebben doorgespeeld, verliezen de voortgang die zij sinds het serveronderhoud hebben gemaakt.

Ubisoft bedankt alle gebruikers voor hun geduld en begrip en biedt excuses aan voor de problemen. De servers van The Division worden “binnenkort” offline gehaald om de voortgang te herstellen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou