Nieuws
The Division

Ubisoft belooft verdwenen voortgang in The Division op te lossen

Savegames worden 'binnenkort' hersteld

Geschreven door Lucas May op

De bug in The Division waardoor spelers hun progressie kwijtraken, wordt binnenkort opgelost. Ubisoft heeft op het officiële forum van de game bevestigd het probleem te hebben achterhaald.

De ontwikkelaar beschrijft eerst waardoor het probleem is ontstaan: “Het probleem is veroorzaakt door een storende server die niet kon synchroniseren met spelerdata en deze hierdoor corrupt heeft gemaakt.” Inmiddels heeft Ubisoft de server hersteld en ontstaan er geen nieuwe situaties waar spelers voortgang verliezen.

De data van gebruikers die getroffen zijn door het probleem is bewaard gebleven en wordt binnenkort hersteld. “Om de personages te kunnen herstellen, moeten we de laatste onbeschadigde savegame van het account gebruiken. Dit gebeurde voor het onderhoud aan de servers op 12 april. Met andere woorden, je personage komt terug zoals deze is achtergelaten om 9:00 uur op 12 april.” Spelers die na dit tijdstip hebben doorgespeeld, verliezen de voortgang die zij sinds het serveronderhoud hebben gemaakt.

Ubisoft bedankt alle gebruikers voor hun geduld en begrip en biedt excuses aan voor de problemen. De servers van The Division worden “binnenkort” offline gehaald om de voortgang te herstellen.

Bron: Ubisoft

Dit artikel delen:

Lees meer

Hongaar installeert Snake en Flappy Bird op e-sigaret Stardew Valley twee maanden na lancering 1 miljoen keer verkocht
0

Reacties op: Ubisoft belooft verdwenen voortgang in The Division op te lossen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.