Nieuws

Two Point Campus uitgesteld naar augustus

Ontwikkelaars bespreken het spel in nieuwe trailer

Geschreven door Marvin Toepoel op
De opvolger van Two Point Hospital, Two Point Campus, is uitgesteld naar 9 augustus. In een nieuwe video bespreken de ontwikkelaars het spel.

Two Point Campus stond gepland voor een release op 17 mei, maar zoals je al in onze preview van het spel kon lezen, gaat ontwikkelaar Two Point Studios die datum niet halen. De game komt nu op 9 augustus uit.

In bovenstaande video gaan de ontwikkelaars van Two Point Campus in op hoe zij besloten om voor dit deel van een ziekenhuis naar een campus te verhuizen. Ze staan stil bij enkele nieuwe mechanismen en lessen, die elk een Two Point-twist krijgen. Zo is er een ‘avondschool’, eigenlijk een knight school, en een kookles met enorme gerechten.

De ontwikkelaars zeggen veel geleerd te hebben van de feedback van spelers van onder andere Two Point Hospital. Zo vonden spelers de mogelijkheden voor het bouwen te beperkt. Ook komt toegankelijkheid aan bod en bespreken de ontwikkelaars hoe ze ervoor zorgen dat het spel door zoveel mogelijk mensen gespeeld kan worden.

Two Point Campus komt op 9 augustus uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Het spel komt op dag één naar Game Pass voor Xbox en pc.

Bron: Two Point Studios (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

Remakes van Max Payne 1 en 2 in de maak bij Remedy ‘Halo Infinite-gamemodus Last Spartan Standing gelekt’
0

Reacties op: Two Point Campus uitgesteld naar augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.