Two Point Campus uitgesteld naar augustus

Two Point Campus uitgesteld naar augustus

De opvolger van Two Point Hospital, Two Point Campus, is uitgesteld naar 9 augustus. In een nieuwe video bespreken de ontwikkelaars het spel.

Watch on YouTube

Two Point Campus stond gepland voor een release op 17 mei, maar zoals je al in onze preview van het spel kon lezen, gaat ontwikkelaar Two Point Studios die datum niet halen. De game komt nu op 9 augustus uit.

In bovenstaande video gaan de ontwikkelaars van Two Point Campus in op hoe zij besloten om voor dit deel van een ziekenhuis naar een campus te verhuizen. Ze staan stil bij enkele nieuwe mechanismen en lessen, die elk een Two Point-twist krijgen. Zo is er een ‘avondschool’, eigenlijk een knight school, en een kookles met enorme gerechten.

De ontwikkelaars zeggen veel geleerd te hebben van de feedback van spelers van onder andere Two Point Hospital. Zo vonden spelers de mogelijkheden voor het bouwen te beperkt. Ook komt toegankelijkheid aan bod en bespreken de ontwikkelaars hoe ze ervoor zorgen dat het spel door zoveel mogelijk mensen gespeeld kan worden.

Two Point Campus komt op 9 augustus uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Het spel komt op dag één naar Game Pass voor Xbox en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou