Twitter en Facebook op Xbox 360 alleen voor 18+ | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe functionaliteit is in het begin niet toegankelijk voor personen onder de achttien vanwege de Family Settings op de Xbox 360. In de Family Settings moeten ouders toestemming geven om bepaalde content en functionaliteit beschikbaar te maken voor hun kinderen. Deze bevat op dit moment nog geen mogelijkheid om toestemming te geven voor het gebruik van Facebook en Twitter, dus heeft Microsoft besloten de applicaties voor iedereen onder de achttien te versleutelen.

Update

Hryb deelde mee dat het ontwikkelteam druk bezig is met een kleine update die het mogelijk maakt voor ouders om te kiezen of Twitter en Facebook toegankelijk moeten zijn voor hun kinderen. Verwacht wordt dat deze patch enkele weken na de grote update beschikbaar moet komen.

De nieuwe functionaliteiten worden middels een update ergens in november beschikbaar gemaakt. Met die update wordt ook het Zune Video-kanaal aan het Xbox 360-menu toegevoegd. Dit is een online videotheek waarmee gebruikers voor een geldbedrag een film kunnen kijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou