Twisted Metal verschijnt 7 maart, krijgt custom skins | Gamer.nl

Twisted Metal verschijnt 7 maart, krijgt custom skins | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Begin februari werd bekend dat Twisted Metal zou worden uitgesteld in Europa vanwege de vertraging in lokalisatie voor verschillende landen en een aantal aanpa ingen in de tu enfilmpjes. Toen dacht Jaffe nog dat de game op 1 maart zou verschijnen, dat blijkt nu een week later te zijn. De Amerikaanse versie verschijnt op 14 februari.

Ook heeft Jaffe onthuld dat gamers skins van hun voertuigen zelf kunnen ontwerpen. De standaard-skins die in de game worden gebruikt zijn te downloaden en naar eigen wensen aan te pa en met een tekenprogramma. De aangepaste skins kunnen vervolgens worden geüploadet en gebruikt in de game. "Je kunt naar de website gaan en skins delen met de hele wereld, of ze juist op slot zetten/beschermen zodat alleen jouw team ze kan gebruiken", legt Jaffe uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou