Twin Peaks-fan maakt door serie geïnspireerde game | Gamer.nl

Twin Peaks-fan maakt door serie geïnspireerde game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Black Lodge is gemaakt in de stijl van oude Atari 2600-titels en plaats de speler in de schoenen van Special Agent Dale Cooper. In de game rennen zij van de ene vergelijkbare kamer naar de volgende, terwijl ze achtervolgd worden door zijn dubbelganger Het spel is zowel voor Mac als PC gratis verkrijgbaar, inclusief handleiding.

Twin Peaks

Twin Peaks is een Amerikaanse televisieserie uit 1990 van makers David Lynch en Mark Frost. In de serie staat de brute moord op de populaire scholiere Laura Palmer centraal. Special Agent Dale Cooper wordt naar het stadje Twin Peaks gestuurd om de zaak te onderzoeken. De show verkreeg snel wereldwijde cultstatus en wordt alom geprezen voor zijn originaliteit en complexe verhaallijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou