Nieuws
12 Minutes

Twelve Minutes duurt 15 tot 18 uur

Game verschijnt zeer spoedig

Geschreven door Jacco Peek op
Twelve Minutes duurt ongeveer vijftien tot achttien uur. Dat meldt regisseur Luis Antonio tijdens een ID@Xbox-interview.

"De cyclus duurt twaalf minuten, maar de agent komt bijvoorbeeld na drie minuten in het verhaal", zegt de regisseur. "Als dit Ground Hog Day was, dan zou Bill Murray sterven tijdens het ontbijt. Dus wanneer je eenmaal de agent overleeft, wordt de cyclus voortgezet.

We schatten eerst dat de game zo'n acht uur zou duren om uit te spelen, maar in de praktijk is dat tijdens onze testen zo'n vijftien tot achttien uur. Dus het gaat diep en bevat wat ik een bevredigend einde zou noemen."

Ook laat Antonio weten dat de game zeer spoedig verschijnt.

"De game is in de laatste, láátste fase. We doen kwaliteitstests, we polijsten, een hoop playtesten om ervoor te zorgen dat de game soepel loopt en ronden de muziek af. Hij komt binnenkort uit, zeer binnenkort - zeker weten dit jaar nog. Een exacte datum weten we nog niet, maar wanneer dat gebeurt delen we die."

Twelve Minutes gaat over een man en zijn vrouw, die worden vermoord door een agent die aan de deur komt. De man komt vervolgens terecht in een tijdcyclus die steeds opnieuw begint zodra hij en/of zijn vrouw sterft. Spelers hebben exact twaalf minuten om een manier te vinden om te overleven door objecten in het huis met elkaar te combineren.

De stemmen van de hoofdrolspelers worden ingesproken door Daisey Ridley, Willem Dafoe en James MacAvoy.

Twelve Minutes verschijnt voor Xbox-consoles en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tencent onthult survivalgame Undawn Xcom: Chimera Squad beoordeeld voor consoles
0

Reacties op: Twelve Minutes duurt 15 tot 18 uur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.