Het plaatje bevat morsecode, waar volgens gaming forum NeoGAF uit blijkt dat er iets onthuld gaat worden op 4 mei 2015. Dat sluit vervolgens weer aan op de datum van een eerder gelekte flyer waarop Call of Duty: World at War 2 te zien is. 

Later liet Patel weten dat het om een onofficieel plaatje gaat en dat gamers er niets achter moeten zoeken. Het plaatje zou geen teaser zijn voor de nieuwe Call of Duty-game. Het is ook mogelijk dat Patel dit zegt omdat hij zijn mond voorbij heeft gepraat. Er is vooralsnog geen officiële aankondiging gedaan.

De Call of Duty-games worden door verschillende ontwikkelaars gemaakt. Nadat Sledgehammer vorig jaar Call of Duty: Advanced Warfare maakte en Infinity Ward het jaar ervoor Call of Duty: Ghosts ontwikkelde, is dit jaar weer Treyarch aan de beurt. Treyarch maakte ook de eerste Call of Duty: World at War.

World at War verscheen in 2008 voor onder andere PlayStation 3, Xbox 360 en pc. De game speelt zich af in het oostfront en tijdens de Pacifische oorlog van de Tweede Wereldoorlog.