Tweede The Witcher-seizoen vanaf 17 december op Netflix

Tweede The Witcher-seizoen vanaf 17 december op Netflix

Het tweede seizoen van de Netflix-serie The Witcher komt op 17 december online te staan.

Dat werd gisteren tijdens de WitcherCon aangekondigd. Daar werd ook een trailer van het seizoen getoond, die hieronder te bekijken is. De namen van de episodes zijn als volgt:

  • A Grain of Truth

  • Kaer Morhen

  • What is Lost

  • Redanian Intelligence

  • Turn Your Back

  • Dear Friend

  • Voleth Meir

  • Top Secret

Duidelijk is dat Geralt en Ciri in het tweede seizoen veel tijd in Kaer Morhen besteden. Overigens is er ook een 'behind the scenes'-video van het seizoen uitgegeven, dat onder de nieuwe trailer te zien is. Verder blikken actrices Anya Chalotra en Freya Allan, oftewel Yennefer en Ciri, in een video terug op hun ervaringen op de set. Dan is er nog een video met Nick Jeffries, die de verschillende wapens in de serie vormgeeft.

Netflix werkt ook de animatiefilm Nightmare of the Wolf, dat op 23 augustus op de streamingdienst staat. Dit draait om Geralts mentor Vesemir. Ook daar is een nieuwe trailer van getoond.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola De houterige gameplay ben ik ook geen fan van. Met de upgrade toch maar weer eens een kans geven omdat iedereen deze game ziet als het 8e wereldwonder.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola De gameplay is misschien wat houterig, maar als je er even toe zet kan je het wel heel uitdagend en voldoenend maken. Daarnaast zijn er veel leuke quests in de wereld te vinden met interessante personages en locaties, mooie muziek en verassende verhaallijnen. Als je de boeken al gaaf vindt dan kan je hier in theorie ook uitzonderlijk veel plezier uit halen.

0

Aanbevolen voor jou