Tweede seizoen Battlefield 2042 gaat op 30 augustus van start

Tweede seizoen Battlefield 2042 gaat op 30 augustus van start

Masters of Arms, het tweede seizoen van Battlefield 2042, gaat op 30 augustus van start. De eerste details zijn gisteren door Dice en EA onthuld.

Een van de toevoegingen van het nieuwe seizoen is de map Stranded, die is gesitueerd in het Panamakanaal. In een leeggelopen meer vechten spelers het uit in en rondom een gestrand schip.

In seizoen 2 wordt ook een nieuwe Specialist toegevoegd, genaamd Charlie Crawford. Het betreft een healer en dus een ondersteunend personage die andere spelers tot leven kan wekken. Daarnaast kan hij de Mounted Vulcan-minigun gebruiken.

Er worden ook weer nieuwe wapens toegevoegd, zoals de AM40 carbine, de Avancys (een licht machinegeweer), de PF41 en een nieuwe concussion-granaat om spelers mee te verwarren. Verder worden er twee voertuigen toegevoegd. De EBLC-RAM is voor vier personen en functioneert als spawn point als spelers er een baken op plaatsen. De Polaris RZR is een lichte buggy.

Seizoen 2 voegt daarnaast zogenaamde 'Assignments' toe. Spelers kunnen meer wapens die voorheen alleen beschikbaar waren in Battlefield Portal ontgrendelen door progressie te boeken. De M60E3 en M16A3 zijn de eerste wapens die hier onder vallen. Verder kunnen Assignments gebruikt worden om content uit het eerste seizoen alsnog te ontgrendelen, zoals voertuigen, wapens en een Specialist.

Met het tweede seizoen worden er ook nieuwe opties aan Battlefield Portal toegevoegd. Zo komt er de mogelijkheid om slagvelden te verkleinen om zo intensere actie te creëren. Daarbij worden er vijf wapens uit Bad Company 2, Battlefield 3 en Battlefield 1942 aan de modus toegevoegd.

Watch on YouTube
Battlefield 2042

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speelt iemand dit spel nog? Zo ja hoe is het er nu mee? Geen sarcasme is oprechte interesse haha

0
test

@Snafu9 spel speelt goed hoor. Weinig bugs aanwezig. De enige bug die nog echt aanwezig is dat sommige lijken rechtop staan zodat je denkt dat het een vijand is of teammate . Maar die was eerst niet aanwezig dus neem aan dat die weer gefixed wordt met nieuwe seizoen. Of misschien al gefixed is want heb al 2 weken niet gespeeld met die 30 graden.

0
test

@GoofyZ3 Klinkt goed! Merk je ook dat het spelers aantal weer wat omhoog gaat? Misschien toch een kans geven als hij een goedkoop is. Battlefield heb ik altijd een heerlijke afwisseling gevonden. Mis het soms wel omdat ik echt wel uitgekeken ben op Battlefield 5

0

@Snafu9 Ik speel het op de PC en sinds de grote overhaul is het echt een stuk beter.

0

Ik zit te wachten tot het spel naar de game pass komt, ik ga dat spel echt niet kopen. Schandalig hoe dat is gegaan met release.. Het is wel duidelijk dat populaire streamers betaald worden om het te blijven spelen.. Al lijkt het spel er wel op vooruit te gaan.

0

@WauWsy Hoezo zouden ze het in Gamepass droppen? EA play zit toch al in Gamepass en EA zelf geeft BF2042 daar al niet vrij.

0

Aanbevolen voor jou