Tweede DLC Red Dead Redemption verschijnt 21 september | Gamer.nl

Tweede DLC Red Dead Redemption verschijnt 21 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitbreiding Liars and Cheaters richt zich op de vrije multiplayermodus free roam, maar voegt daarnaast ook een competitieve modus toe, Stronghold, waar teams van spelers omstebeurt in de aanval, dan wel verdediging zullen gaan. Ook kunnen de spellen Poker en Liar's Dice in multiplayer gespeeld worden.

Verdere toevoegingen bestaan uit een nieuw wapen, de 'Explosive Rifle', zeven nieuwe schuilplaatsen van bendes en vier extra jachtgebieden. Ook kunnen paardenraces georganiseerd worden, inclusief vuurgevechten. Voor de free roam is het leaderboard uitgebreid om de strijd aan te gaan met medespelers, om te zien wie het meeste punten weet te halen in deze modus. 

Free Roam Pack

Tot slot zijn er vijftien nieuwe multiplayerpersonages te selecteren, afkomstig uit het singleplayerverhaal van Red Dead Redemption en zijn er nieuwe Achievements en Trophies vrij te spelen. Een deel van de inhoud van de DLC zou oorspronkelijk los verschijnen als het Free Roam Pack. Dit werd echter belemmerd door de restricties binnen Sony's en Microsoft's richtlijnen met betrekking tot het aantal gratis DLC dat beschikbaar mag worden gesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou