Tweede deel Vampyr-webserie licht Londen en muziek uit | Gamer.nl

Tweede deel Vampyr-webserie licht Londen en muziek uit | Gamer.nl

In de tweede aflevering van Dontnod Presents Vampyr deelt de studio inzicht over de muziek en de stad in de aankomende vampierengame.

Vampyr zal zich afspelen in vier gebieden: Whitechapel, waar de immigranten zitten, de East End Docks waar veel criminaliteit is, het ziekenhuis waar Jonathan werkt en de West End, waar de rijken wonen. De ontwerpers maken gebruik van de donkere omgevingen om vormen onduidelijk te maken. Zo blijven spelers in twijfel of een silhouet een vriend of een vijand is.

Ook willen ze met de omgeving en muziek Jonathans eenzaamheid en innerlijke strijd reflecteren. De dokter weet in ieder geval aan het begin niet wat hij is en voelt zich geïsoleerd van de rest van de wereld. Bovendien moet hij eens in de zoveel tijd bloed hebben, waarvoor hij iemand moet vermoorden terwijl hij juist mensen wil genezen.

Dit is de tweede van de vier afleveringen die uit gaan komen en daarmee zijn we dus alweer op de helft. Klik op deze link voor aflevering één. De release voor Vampyr staat gepland voor de lente van dit jaar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou