Goed nieuws voor iedereen met temperatuurprobleempjes, Nyko (en niet Microsoft, mocht je dat toevallig denken) komt namelijk met twee, op het eerste gezicht veelbelovende, accessoires op de proppen en één van hen is de Intercooler 360. Dit is een cooler die je aan de achterkant van de Xbox 360 kunt plaatsen. Deze zal tegelijkertijd met de 360 aan en uit gaan en gebruikt drie fans om de console te koelen. Gezien de Temperature Chart lijkt het er op dat deze accessoire wel degelijk wat uit zal gaan maken.Intercooler 360:

- Increases air flow and reduces heat throughout the Xbox 360 improving protection for internal circuitry while enhancing performance for the Xbox 360

- Cooler temperatures mean extended life and reliability

- Fits in entertainment centers in either the horizontal or vertical position

- Powered by the Xbox 360 console, no extra AC adaptor required

- Snap-on assembly for easy installation

- Auto or manual power on and off

Intelligent Remote 360:

- Control Xbox 360 and the TV with a single remote

- Automatic setup, no programming required

- Back-lit buttons are clearly marked and simple to use

- Stylish design compliments your Xbox 360

- Auto power on and off using the included AAA batteries De tweede accessoire, de Intelligent Remote 360, is een vernieuwde variant op de Xbox 360 afstandsbediening. Het fijne van dit apparaat is dat het zich zelf instelt en te gebruiken valt voor je 360, maar ook voor je televisie. Het installeren van de knoppen schijnt ook een makkie te zijn; houd andere remotes dichtbij de Intelligent Remote 360, druk de gewenste knoppen eventjes in en de Remote 360 zal het onthouden. Op deze manier kun je alle afstandsbedieningen die je in je huis rond hebt slingeren in één klap bij elkaar brengen, allemaal dankzij dit intelligente apparaatje.

Beide producten worden op dit moment alleen nog maar verkocht in grote ketens als Best Buy en GameStop en wel voor de prijs van $19.95 per stuk. Wanneer deze accessoires in de Nederlandse winkels zullen liggen en veel het ons allemaal zal gaan kosten, is nog niet bekend.