Microsofts Xbox 360 verkocht in diezelfde periode 1,6 miljoen exemplaren, de Wii U ging de afgelopen drie maanden wereldwijd 300.000 keer over de toonbank. 

Het is niet bekend op hoeveel verscheepte/verkochte exemplaren de PS3 in totaal staat. Sony communiceerde in fiscaal 2012 één getal voor de PS3- en PS2-verkopen, waardoor er geen losse verkoopcijfers voor de PS3 beschikbaar zijn voor die periode. Inmiddels is de PS2 uit productie genomen en zijn de PS3-cijfers wel weer inzichtelijk. Volgens Sony zijn er wel meer exemplaren verscheept dan van de Xbox 360. Die staat volgens Microsofts meest recente cijfers op meer dan 80 miljoen exemplaren.

Sony noteerde over zijn gehele game-afdeling afgelopen kwartaal een operationeel verlies van 5,96 miljoen euro, vergeleken met een operationele winst van 23,83 miljoen euro het jaar in dezelfde periode het jaar daarvoor. Sony wijt dit aan een ongunstige wisselkoers en een doorgevoerde prijsverlaging voor zijn PlayStation Vita, die nu mogelijk met verlies wordt verkocht.