Twee geheime levels onthuld in Tetris Effect

Twee geheime levels onthuld in Tetris Effect

Ontwikkelaar Enhance heeft twee geheime in levels in het paar jaar oude spel Tetris Effect onthuld.

Dat deed het bedrijf om het jubileum van de puzzelfranchise te vieren. Het eerste geheime level is gebaseerd op de beroemde Tetris-game die in 1989 op de Game Boy verscheen. Dit level was eerder al beschikbaar voor mensen die mee hebben gedaan aan een gelimiteerd 'Weekend Ritual'-evenement. Door het spelersniveau op level 50 te krijgen, wordt het Tetris 1989-level nu voorgoed ontgrendeld.

Het tweede geheime level heet Tetris 1984 en is een ode aan de oorspronkelijke versie van Tetris voor de Electronika 60, dat door Alexey Pajinov is gemaakt. Het level ontgrendelen vergt wat moeite: spelers moeten eerst met hun controller een code invoeren. Met de PlayStation-controller is dat: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, O, X. Op Xbox of Oculus is het: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A.

Vervolgens verschijnt er een leeg scherm, waar de code 06061984 ingevuld moet worden. Dat kan op consoles alleen door een toetsenbord via usb aan te sluiten. Vervolgens wordt het geheime level ontgrendeld.

Tetris Effect
Tetris Effect

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok.. dat ze de konami code gebruiken.. lachen.. dat doen er meer. Maar het is wel wat omslachtig als je ook nog eens de release datum als code moet intikken dmv een toetsenbord aan te sluiten.. Hoe de hell moet je daar achter komen? Niet raar dat ze het hebben vrijgegeven.. hahaha. .

0

Aanbevolen voor jou