Nieuws
Tetris Effect

Twee geheime levels onthuld in Tetris Effect

Gebaseerd op oude Tetris-spellen

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Enhance heeft twee geheime in levels in het paar jaar oude spel Tetris Effect onthuld.

Dat deed het bedrijf om het jubileum van de puzzelfranchise te vieren. Het eerste geheime level is gebaseerd op de beroemde Tetris-game die in 1989 op de Game Boy verscheen. Dit level was eerder al beschikbaar voor mensen die mee hebben gedaan aan een gelimiteerd 'Weekend Ritual'-evenement. Door het spelersniveau op level 50 te krijgen, wordt het Tetris 1989-level nu voorgoed ontgrendeld.

Het tweede geheime level heet Tetris 1984 en is een ode aan de oorspronkelijke versie van Tetris voor de Electronika 60, dat door Alexey Pajinov is gemaakt. Het level ontgrendelen vergt wat moeite: spelers moeten eerst met hun controller een code invoeren. Met de PlayStation-controller is dat: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, O, X. Op Xbox of Oculus is het: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A.

Vervolgens verschijnt er een leeg scherm, waar de code 06061984 ingevuld moet worden. Dat kan op consoles alleen door een toetsenbord via usb aan te sluiten. Vervolgens wordt het geheime level ontgrendeld.

Tetris Effect
Tetris Effect

Dit artikel delen:

Lees meer

Rainbow Six Quarantine heet nu Rainbow Six Extraction 'Scarlet Nexus staat op dag van lancering op Xbox Game Pass'
1

Reacties op: Twee geheime levels onthuld in Tetris Effect

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 7 juni 2021 17:24
    Ok.. dat ze de konami code gebruiken.. lachen.. dat doen er meer. Maar het is wel wat omslachtig als je ook nog eens de release datum als code moet intikken dmv een toetsenbord aan te sluiten.. Hoe de hell moet je daar achter komen? Niet raar dat ze het hebben vrijgegeven.. hahaha. .

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.