Nieuws

Turn-based strategiespel Hard West 2 aangekondigd met trailer

Eerste gameplaybeelden getoond

Geschreven door Marvin Toepoel op
Het turn-based strategiespel Hard West krijgt een vervolg, zo maken Good Shepherd Entertainment en Ice Code Games bekend.

De onthullingstrailer van Hard West 2 bevat ongeveer twintig seconden aan gameplay. De gameplay lijkt op wat spelers gewend zijn van het turn-based strategiespel Hard West – een XCOM-achtige game in het Wilde Westen, met een bovennatuurlijke twist –, maar de trailer bevat ook enkele nieuwe elementen.

Zo vindt er een gevecht plaats op een rijdende trein en lijkt de ontwikkelaar qua grafische presentatie stappen te hebben gemaakt, met meer details in de omgevingen en mooiere effecten. Ook nieuw is de “Bravado State”, die spelers kunnen activeren om actiepunten terug te verdienen en verlengd kan worden door vijanden te vermoorden.

Op de website van Hard West 2 staat meer informatie over de personages van het spel, en hun speciale vaardigheden. Daar kunnen gebruikers zich ook alvast aanmelden voor de gesloten bèta. Het is nog niet bekend wanneer die start, wel moeten spelers er Steam voor hebben.

Verder is nog weinig bekend over Hard West 2, zo blijft een releasedatum nog uit. Ook is niet precies bekend op welke platformen het spel uit zal komen, tot nu toe is alleen Steam genoemd omdat daar de gesloten bèta op plaatsvindt. 

Bron: YouTube

Dit artikel delen:

Lees meer

Amazon geeft overzicht voor content-plannen New World in 2022 Netflix onthult animatieserie Tekken: Bloodline
0

Reacties op: Turn-based strategiespel Hard West 2 aangekondigd met trailer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.