TurboGrafx-16 spellen naar Europese PlayStation Store | Gamer.nl

TurboGrafx-16 spellen naar Europese PlayStation Store | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De spellen die oorspronkelijk voor de Turbografx-16 werden uitgebracht, zijn al te vinden op de Japanse PlayStation Store, maar zullen waarschijnlijk dus ook voor het Westen beschikbaar komen. Wanneer dit precies gebeurt is niet bekend.
De titels die als eerste gepland staan zijn door het USK gecla ificeerd als bestemd voor de PSP, al is het mogelijk dat zij net als de PSOne-games ook op de PlayStation 3 te spelen zijn.

Naast Bonk's Adventure, Bomberman '94 en New Adventure Island staan ook World Sports Competition, Victory Run, Soldier Blade, Dungeon Explorer, Super Star Soldier, Alien Crush en Neutopia op de lijst. De TurboGrafx-16-console werd in 1987 in Japan uitgebracht en stond daar bekend als de PC-engine. Het apparaat is nooit officieel in Europa uitgebracht, maar was via importeurs toch redelijk verkrijgbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou