Het TUDU team wat verantwoordelijk was voor de Fifa2000 patch met daarin alle officiƫle teams, reclameborden en namen gaat ook een patch voor de 2001 versie van EA Sports paradepaartje maken.

Het TUDU team hoopt de patch rond de kerst uit te kunnen brengen, hier heb je natuurlijk wel de officiƫle versie van FIFA2001 nodig.

TUDU 2001 bevat op de eerste plaats de correcte gegevens van de 36 Nederlandse profclubs. Niet alleen de selecties zijn straks helemaal up-to-date, ook alle thuis- en uitshirts worden tot in het kleinste detail nagemaakt. Verder wordt een aantal ingame-graphics veranderd en toegevoegd. Zo trappen de spelers straks tegen een nieuwe bal, worden de velden omzoomd door authentieke reclameborden en ziet het scorelogo er net zo uit als bij Canal +.

Of er net als in TUDU 2000 ook nieuwe stadions en aangepaste menu's komen, is nog niet helemaal zeker. 'Waarschijnlijk komen we daar in deze patch wegens tijdgebrek niet aan toe', aldus Marijn. 'We hebben naast TUDU natuurlijk ook onze dagelijkse school- en werkverplichtingen, en het werk aan TUDU schiet er dan nog wel eens bij in. Voor het grafische werk zoeken we dus nog wat mensen (reacties kunnen naar Marijn of Ferry -red.), maar ik heb er alle vertrouwen in dat we de geplande release met Kerstmis gewoon halen'. We gaan een fijne kerst tegemoet